Τη Δευτέρα ξεκινάει μια νέα «ημέρα» για τον ΟΦΗ!

Αρκετά ξεκάθαρος ήταν ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους την Τετάρτη για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Η χρονιά για τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου και ήδη στην ομάδα σκέφτονται την επόμενη ημέρα και τη νέα χρονιά με τον Μηνά Λυσάνδρου να αναλύει όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ο ίδιος αρχικά αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδας τονίζοντας ότι θα γίνουν αποχωρήσεις από τον σύλλογο, ενώ υπάρχει μεταγραφικό πλάνο για την ενίσχυση του συλλόγου, ώστε η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο πετυχημένη.

ADVERTISING

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο θέμα του Πραξιτέλη Βούρου, επιβεβαιώνοντας ότι στην ομάδα γίνονται οι κατάλληλες επαφές προκειμένου να γίνει η επέκταση του συμβολαίου του έμπειρου στόπερ. Μάλιστα ο κ. Λυσάνδρου, αναφέρθηκε και στον Φελίπε Λουίζ, ξεκαθαρίζοντας ότι από την μεριά του ο ΟΦΗ θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα παρότι η κατάσταση είναι δύσκολη.

Λυσάνδρου για Φελίπε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε»

ADVERTISING

Η μεγάλη… συζήτηση ήταν για το γηπεδικό, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι να κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει να αναβαθμιστεί το “Γεντί Κουλέ” και να παραμείνει η ομάδα εκεί.

Μ. Λυσάνδρου: «Από το «Γεντί Κουλέ» θα φύγουμε μόνο αν δεν γίνεται να φτιαχτεί»

ADVERTISING

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις του κόσμου με την ΠΑΕ ξεκαθαρίζοντας ότι θα ασχοληθούν πολυεπίπεδα και ολιστικά προκειμένου να χτιστεί το κενό…

Τέλος αποκάλυψε ότι στον ΟΦΗ τρέχουν την προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί δίκτυο ακαδημιών, όπου το πρώτο θα είναι στην Κρήτη και το άλλο στην Αθήνα.

Σίγουρα στον ΟΦΗ έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τις προεργασίες για τη νέα αγωνιστική χρονιά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, έχοντας αποκλειστικό στόχο το καλύτερο της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ