Πόρος: «Όλα τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, έλαβαν ένα ποσό περίπου 10.500€ »

Με αφορμή την συνέντευξη του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου στο Metropolis 95.5 ο Πόρος εξέδωσε δελτίο τύπου, αναφερόμενος στα χρήματα που έχουν πάρει όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει “Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο φιλόξενο – για κάποιους – “ράδιο Metropolis 95.5” του απερχόμενου προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου και την επανάληψη ψευδών, εν γνώσει του, αναφορών προς μέλη του σωματείου μας και προς τον Α.Ο. Πόρος οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

1. Όλα τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, που συμπεριλαμβάνεται και ο Α.Ο. Πόρος, έλαβαν ένα ποσό περίπου 10.500€, που αφορά χρήματα από το στοίχημα. Φυσικά και δεν αναφέρθηκε ότι η συμβολή του π. Προέδρου κ. Ασσαργιωτάκη και οι ενέργειές του που είναι η αιτία για να λάβουμε όλοι αυτό το ποσό ως πάγια ετήσια επιχορήγηση. Αν και θα έδειχνε μεγαλοσύνη, δεν έχει αναφερθεί ουδέποτε η ελάχιστη αναγνώριση στο πρόσωπό του.

ADVERTISING

2. Λάβαμε μετά από κοστολογημένη και πλήρως αιτιολογημένη αίτησή μας μια έκτακτη επιχορήγηση για την διενέργεια καμπ Ακαδημιών, ακολουθώντας πεπατημένη άλλων σωματείων που κατά καιρούς έχουν κάνει ανάλογες δράσεις για τις Ακαδημίες τους και έχουν λάβει αντίστοιχα ποσά. Όταν ο κ. Τζώρτζογλου λέει ότι δεν είναι σωστό και αγωνιά να εξεταστεί το θέμα από εισαγγελέα, εννοεί ότι κάθε έκτακτη επιχορήγηση όλων των σωματείων-μελών και της ίδιας της Ένωσης πρέπει να εξεταστούν υπό αυτό το πρίσμα; Δεν θεωρεί ότι προάγουν το άθλημα τέτοιες δράσεις; Δεν λειτουργούν επ’ ωφελεία των παιδιών;

3. Τέλος, δεν αντιλαμβανόμαστε την πρεμούρα με το μέλος και άοκνο εργάτη του σωματείου μας, από την ίδρυσή του, κ. Ράλλη. Δεν έχουμε ούτε την οικονομική δυνατότητα, ούτε και προβλέπεται από το οργανόγραμμα του σωματείου μας η θέση «διευθυντή». Είναι ένας έμπειρος άνθρωπος, δεν έκρυψε ποτέ τη συνεισφορά του στον Α.Ο. Πόρος καθώς και σε όποιο σωματείο ζήτησε τη βοήθειά του και κάθε του συμβουλή είναι χρήσιμη. Ουδέποτε έχει λάβει ένα σεντ για αυτή την βοήθεια, ούτε απαντάει στα τηλέφωνα, ούτε η ζωή του είναι συνυφασμένη με το σωματείο, ούτε «χτυπάει» κάρτα 8ωρο. Συγκρίσεις και συσχετισμοί δεν συμφέρουν τους λασπολόγους…

Ηράκλειο, 12-05-2022

ADVERTISING

Mε τιμή”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ