Κ. Γύπαρης: «Μια τεράστια ευκαιρία για όλα τα παιδιά της Κρήτης»

Ο Κώστας Γύπαρης, που έχει ενταχθεί ως ιδρυτικό μέλος στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, προγραμματίζει προπονήσεις αξιολόγησης τερματοφυλάκων στην Κρήτη και με αφορμή αυτό μίλησε στο ????????????????????????????????????????.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία για όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν την τύχη τους στο πρώτο camp που δημιουργείται, ενώ ενημέρωσε ότι οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τρίτη 17 Μαΐου

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του 1ου Παγκρήτιου camp τερματοφυλάκων μια δράση η οποία έχει σκοπό της να δώσει την ευκαιρία σε οποιοδήποτε παιδί που βρίσκεται και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης να μπορεί να συμμετάσχει και να του δοθεί η δυνατότητα για το όνειρο. Το camp θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Μαΐου στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με την TG Goalkeeping και την ομάδα του Αλμυρού, στο γήπεδο της οποίας μάλιστα θα διεξαχθούν όλες οι δράσεις του.  

ADVERTISING

Σκοπός της δράσης είναι να μεταφέρουμε στους αθλητές την σωστή διαδικασία της εξειδικευμένης προπόνησης ενός τερματοφύλακα, καθώς επίσης και να δούμε το επίπεδο των τερματοφυλάκων σε όλο το νησί μας και να του δώσουμε την ευκαιρία στο όνειρο. Να υπενθυμίσουμε πως GK Goalkeeper Academy

 είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος του Πανελληνίου δικτύου τερματοφυλάκων στην περιφέρεια Κρήτης και έχει την ευθύνη για όλη την περιφέρεια, ώστε να αξιολογεί η ίδια τερματοφύλακες και στην συνέχεια εφόσον κριθούν ικανοί από εμάς να τους στέλνει στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Athens Goalkeeper Academy για την δεύτερη φάση της αξιολόγησης.

Όλοι οι αθλητές θα υποβληθούν σε εξειδικευμένα εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακα και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με την αθλητική ψυχολόγο και με την διατροφολόγο της ακαδημίας μας.

ADVERTISING

Στοιχεία τα οποία θα παραδοθούν και γραπτώς στον κάθε αθλητή με σκοπό να παραδώσουν στις ομάδες τους για την καλύτερη εξέλιξη τους. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 17 Μάϊου και θα είναι χαρά μας να σας δούμε. Για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο 6983054663».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ