Β2 ΕΠΣΗ: Δύο ομάδες θα… παλέψουν για την παραμονή την τελευταία αγωνιστική

Το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή και εκτός από την “μάχη” της κορυφής μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην… ουρά αφού παίζεται μια θέση σε δύο ομάδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα ο Ραύκος αυτή τη στιγμή είναι η τελευταία ομάδα μετά τους Νέους Μοιρών και την Θέρισο που αποχαιρετούν την κατηγορία, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική η θέση αυτή μπορεί να αλλάξει.

Η ομάδα από τον Άγιο Μύρωνα, φιλοξενεί τα αδιάφορα βαθμολογικά Κανάρια και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Την ίδια στιγμή, η Γόρτυνα που είναι η υποψήφια μαζί με τον Ραύκο για υποβιβασμό, αγωνίζεται στην έδρα του Ζαρού, ο οποίος θέλει τη νίκη και το… στραβοπάτημα του Αλόγου, για να βγει στην 2η θέση και να παλέψει μέσα από τα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Ο Ραύκος λοιπόν θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στα Κανάρια και την ίδια ώρα η Γόρτυνα να χάνει στον Ζαρό, ώστε να ισοβαθμήσουν στους 22 βαθμούς και να πάρει το… εισιτήριο της παραμονής, αφού στην ισοβαθμία έχει το πάνω… χέρι.

Σε άλλο αποτέλεσμα εκτός νίκης του Ραύκου,  η Γόρτυνα θα παραμείνει στην κατηγορία ότι και να κάνει στο ματς με τον Ζαρό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.