Γενέθλια για τον ταλαντούχο «Ίππο»

Ξεχωριστό “χρώμα” έχει η σημερινή ημέρα για τον Ιπποκράτη Κομνηνό καθώς είναι η ημέρα των γενεθλίων του!

Στις 7 Δεκεμβρίου 2000 είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής, ως το καλύτερο δώρο για την οικογένειά του και ιδιαίτερα για τον πατέρα του, Νίκο Κομνηνό, που μία ημέρα πριν έχει την ονομαστική του εορτή.

Είναι ένα παιδί που από πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζε μέσα στα γήπεδα και έχει την τιμή να αποτελεί το νεότερο ποδοσφαιριστή που σε ηλικία 14 ετών και 9 μηνών φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ!

Πατώντας πλέον στα 20 χρόνια του και έχοντας ξεπεράσει με πολύ δουλειά και υπομονή έναν σοβαρό τραυματισμό, ο Ιπποκράτης Κομνηνός ανήκει στην οικογένεια της Δαμάστας και βλέπει όλο το μέλλον να ανοίγεται μπροστά του.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του σωματείου, ο «Ίππο» της Δαμάστας αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και πως είναι τα πράγματα για τους ποδοσφαιριστές:

«Όπως για όλους τους αθλητές, έτσι και για μένα, είναι δύσκολο να απέχω για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις και τους αγώνες με την ομάδα μου. Αυτό είναι φυσικό και επόμενο καθώς η μετάβαση από μια τεταμένη ποδοσφαιρική καθημερινότητα στην ατομική άθληση είναι πρωτόγνωρη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην  συνέχεια ερωτήθηκε  αν ο ίδιος συνεχίζει να προπονείται έστω και ατομικά και επεσήμανε την σημαντική βοήθεια που έχει σε αυτό τον τομέα από τον αδερφό του, Αντώνη Κομνηνό, που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ:

«Πέρα από το πρόγραμμα μου, έχει επηρεασθεί σαφώς και η ψυχολογία μου αλλά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα. Αυτό που με βοηθά να παραμένω σε καλή φυσική κατάσταση είναι η επιτρεπόμενη ατομική προπόνηση με την βοήθεια του αδερφού μου Αντώνη ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την κατάσταση βελτιώνοντας πράγματα του παιχνιδιού μου».

Τέλος, ο Ιπποκράτης Κομνηνός έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιστροφή και την ανυπομονησία που υπάρχει ώστε όλοι να ξαναβρεθούν υγιείς στα γήπεδα:

«Εννοείται πως ανυπομονώ να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και να είμαστε ξανά όπως πριν. Ευελπιστώ να ξεπεραστεί γρήγορα η πανδημία και να γυρίσουμε υγιείς, με πολλή όρεξη για να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».