Συγκινημένος ο Ν. Κοροβέσης: «Ο επίλογος μου στο Γεντί Κουλέ θα παραμείνει χαραγμένος μέσα μου» (pic)

Ο Νίκος Κοροβέσης αποχαιρέτησε το “Γεντί Κουλέ” το μεσημέρι της Κυριακής, αφού έπαιξε για τελευταία φορά με τα χρώματα του ΟΦΗ. 

Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε το δικό του… αντίο στον κόσμο της ομάδας ευχαριστώντας τους πάντες που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” για να τον αποχαιρετήσουν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:Λένε ότι το ποδόσφαιρο έχει γίνει πια στυγνά επαγγελματικό σκληρό ότι μπορείς να δίνεις το αίμα σου για την φανέλα χωρίς να το εκτιμάει κανείς, και η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες με είχαν κάνει να πιστεύω πως έχουν δίκιο…Ευτυχώς ήρθε απόψε ο κόσμος του ΟΦΗ, με το χειροκρότημα και με τα λόγια του, να μου αποδείξει το αντίθετο και να με κάνει να αναβιώσω όλα τα τόσο έντονα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που είχα σε αυτά τα τέσσερα υπέροχα χρόνια στην ομάδα. Με τον γιο μου στην αγκαλιά και τους συμπαίκτες στο πλάι μου, γράφτηκε απόψε ο επίλογος μου στο “Γεντί Κουλέ” και αυτή η εικόνα θα παραμείνει για πάντα χαραγμένη μέσα μου…Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Μανώλης Συκιωτάκης: Η ψυχή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Ο Μανώλης Συκιωτάκης μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη θα...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...