Έρχονται ριζικές αλλαγές στον ΟΦΑΜ!

Την τελευταία του συνεδρίαση πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα το Δ.Σ. του ΟΦΑΜ.

Μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμαρίτη στις εκλογές της ΕΠΣΗ και την αποχώρηση του Μαρίνου Μερονιανάκη από την προεδρία της ομάδας, στον ΟΦΑΜ αναμένεται να γίνουν ριζικές αλλαγές στη σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Έτσι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες στους “ερυθρόλευκους” για να οριστεί  η γενική συνέλευση που θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της ομάδας.

Η ενημέρωση αναφέρει: “Την προηγούμενη εβδομάδα, συνεδρίασε για τελευταία φορά το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. με τη σύσταση που έχει μέχρι σήμερα. Μετά την υποψηφιότητα του Γ. Γραμματέα της ομάδας μας Γιώργου Καμαρίτη, στις ερχόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου που θα γίνουν στις 15 Μαΐου 2022, αλλά και την επικείμενη αποχώρηση του Μαρίνου Μερονιανάκη από την προεδρία του Ο.Φ.Α.Μ., αναμένονται ριζικές αλλαγές στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να οριστεί η Γενική Συνέλευση, όπου και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου.

Ευχή όλων μας είναι, η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους, μακριά από αντιπαλότητες, με μοναδικό στόχο το καλό και την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει… #ΟΦΑΜ #ofamfamily… ????⚪⚫”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Προχωράει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας είναι κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές ενόψει...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...