Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ: Δύσκολη έξοδος στη Σητεία για τον ΑΟΤ

Στην «μάχη» των «μπαράζ» ανόδου στη Γ Εθνική μπαίνει από σήμερα ο ΑΟ Τυμπακίου, που στη πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Σητείας στην έδρα της.

Ο ΑΟΤ, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, εκπροσωπεί το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, με μεγάλο στόχο την άνοδο στη Γ Εθνική.

Στις 16:00 (LIVE στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓), ο ΑΟΤ θα φιλοξενηθεί απο τη Νίκη Σητείας, με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου τη τελευταία στιγμή, να αποφασίσει τον καταρτισμό της τελικής ομάδας, που θα «παλέψει» για τη νίκη στη πρεμιέρα.

ADVERTISING

Στον όμιλο του ΑΟΤ, υπενθυμίζουμε συμμετέχουν ακόμα η Ελλάς Ποντίων (ΕΠΣ Πειραιά), ο Αστέρας Περάματος (ΕΠΣ Ρεθύμνου), ο Βύζας Μεγάρων (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), η Αγία Παρασκευή (δευτεραθλήτρια ΕΠΣ Αθηνών) και ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη (ΕΠΣ Χανίων).

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στη Γ Εθνική της ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-23.

Το «ειδικό» πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και 5 Ιουνίου όταν και είναι προγραμματισμένη η 7η αγωνιστική.

ADVERTISING

Το σημερινό πρόγραμμα:

[wpse_matches competition=”166556″ cdate=”2022-05-08″]

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (11/05):

ADVERTISING

[wpse_matches competition=”166556″ cdate=”2022-05-11″]

Τα σχόλια είναι κλειστά.