Το ευχαριστώ του Λίντο στο «Rethymno easter cup 2022»

Με ανακοίνωση του το Λίντο ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία στο «RETHYMNO EASTER Cup 2022» που διοργάνωσε ο « Ολυμπιακός Ρεθύμνου με τον Αστέρα Ρεθύμνου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου του «LIDO SOCCER» συμμετείχε από 28 έως και 30 Απριλίου 2022, στο τουρνουά «RETHYMNO EASTER Cup 2022» που διοργάνωσε ο « Ολυμπιακός Ρεθύμνου με τον Αστέρα Ρεθύμνου » με τρεις ομάδες και με 41 αθλητές, στις ηλικίες παιδιών γεννηθέντων( 2006-07)-( 2010) και (2012).

Στην ηλικιακή κατηγορία παιδιών 2012 με προπονητή τον Κώστα Μαυρή , η ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση. Στις ηλικίες 2006-07. με προπονητή τον Δήμο Χριστοφή , και στην ηλικία 2010 με προπονητή τον Νίκο Διακάκη ,οι ομάδες μας τερμάτισε στην 2η θέση.

ADVERTISING

Η ακαδημία μας ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση Το «LIDO SOCCER», συγχαίρει και ευχαριστεί τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, το ήθος
και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας αλλά και την συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Την αποστολή συνόδεψε ο τεχνικός διευθυντής του Λίντο κ. Σωτήρης Συνάνης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Μιχάλης Πυροβολάκης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content