Ξανά υποψήφιος ο Δανδάλης!

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, το απόγευμα, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην αίθουσα Παπακαλιάτη, θα διεξαχθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόθεση του, να διεκδικήσει ξανά την προεδρία του συλλόγου και ότι σε αυτήν την περίοδο, βρίσκεται σε συζητήσεις με πρόσωπα, που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί στις προσεχείς αρχαιρεσίες.

Στόχος, είναι όπως είπε, ο Γιάννης Δανδάλης, η συγκρότηση ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχει σήμερα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και τα τμήματα του, τα περισσότερα από τα οποία, πρωταγωνιστούν σε Πανελλήνιο επίπεδο.

ADVERTISING

Τις επόμενες μέρες, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content