Μεγάλη χαρά στην ΑΕ Κρητών για Μανουσάκη

Υπερήφανοι για τον νεαρό τερματοφύλακα τους οι «κιτρινόμαυροι».

Όπως έγραψε νωρίτερα το GRANDSPORT, ο Γιώργος Μανουσάκης της ΑΕ Κρητών θα πάρει μέρος στις προπονήσεις της Κ17 της ΑΕΚ από 9 ως 11  Μαΐου. Η ομάδα του, έτσι, με ανακοίνωση της δεν έκρυψε τη μεγάλη της χαρά για τον ταλαντούχο πορτιέρε. Αναλυτικά:

«Θα σας πω μια ιστορία όσο πιο σύντομα μπορώ. Πάντα πίστευα πως οι ακαδημίες ήταν μια ωραία επένδυση επιχειρηματικά, πάντα φανταζόμουν συνδρομές και πόσο πιο ωραίο ντυνόταν όλο αυτό στο δικό μου μυαλό με την ομάδα της δικής μου καρδιάς.

ADVERTISING

Ξεκινώντας λοιπόν 3 χρόνια πριν, από ακαδημίες και από το μηδέν, χωρίς τότε να έχουμε σωματείο, κατάλαβα σε διάστημα ήδη λίγων μηνών ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι επιχείρηση γιατί τα… νούμερα στα χαρτιά δεν  βγαίνουν και πάντα θα βάζεις στη τσέπη σου το χέρι βαθιά. Είναι όμως πάθος, είναι ένας ανεξίτηλος έρωτας που δεν θα χορτάσεις ποτέ, που πάντα θα συνεχίζεις ακόμα και όταν η λογική θα λέει “Σταμάτα”.

Βλέπεις παιδάκια που τους έριχνες 2 κεφάλια στα 12 τους να έρχονται σε σένα και να παλεύουν να κάνουν τα δικά τους όνειρα πραγματικότητα. Αυτά τα παιδιά δεν θα τα προδώσεις ποτέ. Ευχαριστώ τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και θυμάμαι σαν χθες όταν γνωριστήκαμε.

Με τον πατέρα του Γιώργου, τον Δημήτρη μας συνδέει πια και φιλία. Αληθινή, με σεβασμό και ειλικρίνεια. Είμαι χαρούμενος λοιπόν που 3 χρόνια μετά οι κόποι των προπονητών, του πατέρα του, εμάς, αλλά κυρίως του ίδιου του Γιώργου μας ανταμείβουν και μας εξυψώνουν ηθικά!

ADVERTISING

Γιώργο μας να συνεχίσεις έτσι ευγενικός, ταπεινός και πεισματάρης όπως είσαι! Το ταλέντο το έχεις! Μη σταματάς να το αποδεικνύεις σε σένα και σε όλους γύρω σου! Στα 15,5 σου και με ύψος 1.94 (τώρα εσύ μας ρίχνεις 2 κεφάλια) μπορείς να ατενίζεις το μέλλον σου με χαμόγελο.

Να θυμάσαι: ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ

και σου ευχόμαστε ΚΆΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».

ADVERTISING

Η ΑΕΚ τσεκάρει παίκτη της ΑΕ Κρητών!

Τα σχόλια είναι κλειστά.