Λεουτσάκος: «Εντυπωσιασμένοι οι επιδημιολόγοι από την παρουσίαση της SL 2»

Την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2 εξέφρασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, ο κ.Λεουτσάκος αναφέρθηκε στη συνάντηση με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, λέγοντας πως:

«Οι επιδημιολόγοι και οι γιατροί ήταν εντυπωσιασμένοι από την παρουσίαση. Θα μας ενημερώσουν τις επόμενες μέρες. Είμαστε στην αναμονή. Θα είναι ευχάριστο για όλους να γίνει σέντρα τον Δεκέμβριο. Δεν θέλω να σκεφτώ οποιοδήποτε άλλο σενάριο. Πρέπει να πάρουν οι ποδοσφαιριστές κάποιες ημέρες για να προπονηθούν, γιατί δεν είναι ρομπότ. Εξηγήσαμε τα πάντα. Και με τη βοήθεια της Superleague 1, που τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, του κυρίου Γραμμένου και του κυρίου Μπαντή».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση διεξαγωγής αγώνων Κυπέλλου πριν τη σέντρα της SL 2, απάντησε: «Μακάρι να μπορεί να γίνει. Κι εμείς αυτό θέλουμε με μεγάλο πόθο και με μεγάλη ασφάλεια».

Όσο για το αν έχει προβλεφθεί τροποποίηση της προκήρυξης για κατάργηση των πλέι οφ και πλέι άουτ: «Όχι, δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Εμείς λέμε να ξεκινήσει άμεσα».