Σπουδαίο ματς με νικητή τον Άγιο Δημήτριο!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Άγιος Δημήτριος επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-3 της Τυλίσου για την 6η αγωνιστική των play offs του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η Τύλισος μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και στην αρχή της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παγκαλάκη να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και να σκοράρει για το προβάδισμα στων «πρασίνων».

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν «αέρα» δύο τερμάτων με τον Βανγκέλι να κάνει το 0-2. Ο Άγιος Δημήτριος προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ξανά μπει στο ματς με το γκολ του Μιχελακάκη κάνοντας το 2-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Τύλισος κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ με τον Ελευθεράκη κάνοντας το 3-1.

Από εκεί και μετά ο Άγιος Δημήτριος πήρε φορά και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον Μανιαδή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Χουδετσανάκης έκανε το 3-3 με ωραία κεφαλιά.

Στην συνέχεια η ψυχολογία πήγε με τους γηπεδούχους και ο Νόκου έκανε το 4-3 και την ολική ανατροπή για τον Άγιο Δημήτριο. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Πεδιώτη ο οποίος έκανε το 5-3, ενώ το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Νόκου στις καθυστερήσεις κάνοντας το 6-3.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τύλισος έπαιζε για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω απευθείας κόκκινης στον Παγκαλάκη, ενώ οι «πράσινοι» έχουν έντονα παράπονα διαιτησίας για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Καφετζάκης, Μιχελουδάκης, Χουδετσανάκης, Σαλούστρος, Κορνάρος, Μιχαιλίδης, Μιχελακάκης, Νόκου, Γκάμπριελ. Μανιαδής, Γκαγκάκης.

ADVERTISING

Τύλισος: Γεναράκης, Λυγεράκης, Μαματζάκης(60’ Μαλυνδρέτος), Μανιούδης, Παπάζογλου, Ταβουλαρέας, Γκίκας, Βανγκελί, Παγκαλάκης, Ελευθεράκης, Κεφάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ