Χορταστικό παιχνίδι με νικήτρια την Φαιστό!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο Σ. Νικολιδάκη στο 5ο λεπτό με ωραία προσπάθεια. Τα πανηγύρια για την Φαιστό δεν κράτησαν αρκετή ώρα, αφού στο 7ο λεπτο ο Σαϊτάκης, έφερε το ματς στα ίσα για την Αγία Βαρβάρα.

Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμένει. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες, η Φαιστός κατάφερε να πάρει προβάδισμα ξανά στο σκορ στο 43ο λεπτό, αφού παίκτης της Αγ. Βαρβάρας έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αγία Βαρβάρα "πάλεψε" για την ισοφάριση, ωστόσο η Φαιστός ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει το τρίτο γκολ με τον Ντισπυράκη στο 66ο λεπτό.

ADVERTISING

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη πίεσε για την μείωση του σκορ και το κατάφερε στο 75ο λεπτό με τον Χασουράκη να κάνει το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φαιστός: Γρηγοράκης, Καρταλιανάκης,  Παπαδάκης Σ., Ρουκουνάκης Β., Παπαδάκης Α., Νικολιδάκης Σ.,Πολυχρονάκης, Φραγκιαδάκης, Πρέγκα, Ντυσπιράκης. Χατζιδάκης.

ADVERTISING

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Βερνιδάκης, Σιαπλαούρας, Καμπάνης, Λέλεκας, Χατζηγεωργίου, Σόρα, Χασουράκης, Σαϊτάκης, Αποδουλιανάκης, Βαλαμουτσούνος, Γαρεφαλάκης.