Έκλεισε με νίκη την χρονιά ο ΠΑΟΚ!

Με «χαμόγελα» έκλεισε η χρονιά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος να επικρατήσει με 3-0 των Μοιρών.

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι φάσεις που δημιούργησαν δεν ήταν αρκετές να ανοίξουν… λογαριασμό.

Στο 33ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σακλαμάκης κέρδισε πέναλτι και ο Κουτσογιαννάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0.

ADVERTISING

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι κατάφεραν δύο λεπτά αργότερα να κάνουν το 2-0 με τον Σακλαμάκη παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης.

Οι «ασπρόμαυροι» κλείδωσαν το… τρίποντο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σακλαμάκη και πάλι να κάνει το 3-0 στέλνοντας την ομάδα του με αέρα τριών γκολ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το παιχνίδι και να δημιουργεί φάσεις, ενώ και οι Μοίρες των πολλών απουσιών προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Γιαννακάκη, ωστόσο το 3-0 δεν άλλαξε.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γιαννακάκης, Λιοδάκης, Σηφάκης, Πύλιος, Μαγάκης, Παπαδιός, Σκούφος, Τζενάι, Σακλαμάκης, Κουτσογιαννάκης, Ανωγειανάκης.

Μοίρες: Λιουδάκης, Μυφτάρι, Μασέλης, Σφυριδάκης Μ., Κυριακάκης, Χατζάκης, Τραορέ, Ιερωνυμάκης, Καργάκης Σ., Καργάκης Α., Πηρουνάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ