Πρωταθλητής με «πεντάρα» ο ΑΟΤ!

Σε ένα παιχνίδι… γιορτή για το Τυμπάκι, ο ΑΟΤ δεν έβγαλε ποτέ το πόδι από το γκάζι, επικρατώντας με το ευρύ 5-1 των Δειλινών και πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 ΕΠΣΗ!

Ο ΑΟΤ μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια με το καλημέρα και μόλις στο 1ο λεπτό έχασε καλή στιγμή με τον Παραθύρα, ενώ στο 4΄ ο Μεταξάκης σκόραρε ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ!

Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε απίθανη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι από τον Ροδουσάκη ο οποίος με εξαιρετική επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ADVERTISING

Στο 11΄ ήρθε το πολυπόθητο τέρμα για τον ΑΟΤ όταν μετά από εξαιρετική κάθετη ο Μεταξάκης έκοψε στον Παπανδρέου ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 και να λύσει το «γόρδιο» μέχρι εκείνο το σημείο δεσμό!

Ο ΑΟΤ συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και στο 23 έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μεταξάκη, ο οποίος εξ επαφής νικήθηκε και πάλι από τον γκολκίπερ των Δειλινών!

Στο 32΄ ωστόσο ο Παπανδρέου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 2-0, για να έρθει λίγο αργότερα ο Μεταξάκης να κάνει με εξαιρετική λόμπα το 3-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

ADVERTISING

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό ο ΑΟΤ έριξε τον «τρελό» ρυθμό του καταφέρνοντας να διαχειριστεί με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ!

Στο 75΄ ωστόσο ο Καρταλιανάκης πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0! Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μάλιστα μόλις ένα λεπτό αργότερα έκανε το 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΑΟΤ!

Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τα Δειλινά ωστόσο να πετυχαίνουν το γκολ της… τιμή στο 81΄ με τον Λαυρεντίου να βρίσκει δίχτυα για το 5-1!

ADVERTISING

Το τελικό σφύριγμα όπως ήταν φυσικό έφερε ξέφρενα πανηγύρισα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων που κατέκτησαν τον τίτλου του πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ και θα συμμετέχει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης(71΄ Σαβουϊδάκης), Γιαννακάκης(55΄ Τσακάνι), Κουρουθιανάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Τριάντης(71΄ Καρταλιανάκης), Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας(55΄ Γερακιός), Παπαδάκης(55΄ Ζαφείρης), Παπανδρέου, Μεταξάκης

ADVERTISING

Δειλινά: Ροδουσάκης(71΄ Κούκος Γ.), Χεράκης, Παγωνάκης, Δρακωνάκης(63΄ Μεντουδάκης), Πασσάς, Νικητόπουλος(57΄ Ζησιμόπουλος), Κεφαλούκος Α., Κεφαλούκος Μ., Ένο, Κούκος Ν.(63΄ Ζερβουδάκης), Λαυρεντίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ