Super League 2: Άλμα παραμονής για Ηρόδοτο, νέα ήττα για ΟΦΙ- Υποβιβάστηκε ο Καραϊσκάκης

Μία τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Ηρόδοτος ο οποίος επικράτησε με 0-1 του Εργοτέλη και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία!

Ο Ηρόδοτος με χρυσό σκόρερ τον Χαλκιαδάκη επικράτησε του Εργοτέλη με 0-1 πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Έτσι την τελευταία αγωνιστική θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον Διαγόρα για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΙ  γνώρισε την ήττα με 2-0 από τα Χανιά και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την παραμονή, καθώς την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη κόντρα στη υποβιβασμένη Ζάκυνθο!

ADVERTISING

Η Επισκοπή γνώρισε βαριά ήττα από την Καλαμάτα με 5-0, αποτέλεσμα ωστόσο το οποίο δεν την επηρεάζει έχοντας κάνει μία εξαιρετική σεζόν.

Η ΑΕ Καραϊσκάκη ηττήθηκε με 0-3 από τον Λεβαδειακό και υποβιβάστηκε και μαθηματικά, ενώ ο Διαγόρας έμεινε στο 0-0 με την Καλλιθέα και έπεσε κάτω από τη ζώνη.

Ο Παναθηναϊκός Β΄ πήρε άνευ αγώνα νίκη κόντρα στη Ρόδο που δεν κατέβηκε, ενώ ΑΕΚ Β΄ και Κηφισιά αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2!

ADVERTISING

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

[wpse_matches competition=”100630″ cdate=”2022-04-27″]

Η βαθμολογία μία στροφή πριν το τέλος:

ADVERTISING

[wpse_standing competition=”100630″]

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”100630″ cdate=”2022-05-01″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ