Με χατ τρικ του Παπακώστα, έκλεισε με νίκη την χρονιά η Βόνη

Με καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Παπακώστα που σημείωσε χατ τρικ, η Βόνη κέρδισε άνετα τις ελλειπέστατες Ασίτες με 4-0, κλείνοντας την χρονιά με τρεις βαθμούς.

Η Βόνη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ, όταν από ωραία μπαλιά του Καλογερίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Παπακώστας βρέθηκε απέναντι από τον Γκόγκο και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο εικοσάλεπτο πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Καλογερίδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά μετά το γκολ, ενώ ο Γκόγκος απέτρεψε τετ α τετ του Παπακώστα, κρατώντας το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, η Βόνη μπήκε ακόμη πιο δυνατά και έκανε το 2-0 με ιδανικό πλασέ του Παπακώστα έξω από την περιοχή. Οι Ασίτες κατέβηκαν με 12 παίκτες στο παιχνίδι και στο 50′ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού, ενώ λίγο αργότερα έμειναν και με εννέα λόγω αποβολής του Κοπιδάκη!

ADVERTISING

Στο 78” η Βόνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τρομερό γκολ του Φουκάκη έξω από την περιοχή, όπου εξαπέλυσε έναν κεραυνό στο “Γ” του Γκόγκου. Η Βόνη δεν στάματησε και σημείωσε και τέταρτο τέρμα, με τον Παπακώστα στο 82′ να σημειώνει χατ τρικ  με πλασέ, μετά από καταπληκτική πάσα του Ζερβουδάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόνη: Πολυχρονλάκης, Κελαράκης (80′ Καναβάκης), Σταυρακάκης, Παπαδάκης (85′ Μαρσαλαμάκης), Βλάχος, Κουκάκης, Καλαϊτζάκης, Καλογερίδης (70′ Στεφανάκης), Παπαγγελής, Παπακώστας, Ζερβάκης

ADVERTISING

Ασίτες: Γκόγκος, Σταματάκης, Αναστασάσκης, Λιανδράκης, Κοπιδάκης Γ., Αποστολάκης, Κοπιδάκης Ζ., Δαργαμπής, Φουντουλάκης (25′ Κάββαλος), Περογαμβράκης, Ρουμπάκης Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ