Α1 ΕΠΣΗ

Α1 ΕΠΣΗ: Κρίνεται ο τίτλος σε Τυμπάκι και Ελιά

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Α1 ΕΠΣΗ: Κρίνεται ο τίτλος σε Τυμπάκι και Ελιά
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Α1 ΕΠΣΗ φτάνει στο… τέλος της με δύο ομάδες να μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος ΑΟΤ υποδέχεται στο Τυμπάκι τα Δειλινά με στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου, ενώ την ίδια ώρα ο Ρωμανός υποδέχεται τον ΠΑΝΟΜ με στόχο τη νίκη, περιμένοντας παράλληλα «γκέλα» του ΑΟΤ για να στεφθεί εκείνος πρωταθλητής.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τις Μοίρες με στόχο το τρίποντο για να τερματίσει στην 3η θέση, ενώ η 4η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Χερσόνησο.

Ο Ανθεστίωνας δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Δαμάστα, ενώ οι Ασίτες αντιμετωπίζουν τη Βόνη.

Τέλος η Μινωική υποδέχεται στο γήπεδό της τον ΟΦΑ.

Φυσικά τα βλέμματα στρέφονται στη μάχη του τίτλου, καθώς αναφορικά με την υπόθεση παραμονής, τα πράγματα έχουν κριθεί εδώ και εβδομάδες με την Τριτωνία που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και τον ΕΓΟΗ να υποβιβάζονται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

[wpse_matches competition=”93285″ cdate=”2021-04-27″]

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”93285″]

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για Α1 ΕΠΣΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα