Η αποστολή του Εργοτέλη ενόψει Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η «μίνι» προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο, με το Νίκο Μπαδήμα να ανακοινώνει και την αποστολή για το παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Άπι ο οποίος ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Την μίνι προετοιμασία της ενόψει του αυριανού τελευταίου εντός έδρας αγώνα για την φετινή χρονιά, απέναντι στον Ηρόδοτο (27/04 , 15.30) ολοκλήρωσε η σήμερα η ομάδα μας.

ADVERTISING

Οι «κιτρινόμαυροι» ακολούθησαν προπόνηση η οποία περιλάμβανε προθέρμανση, σπριντ, τακτική και δουλειά στα τελειώματα φάσεων.

Αμφίβολη παραμενει η συμμετοχή του Appi που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το αιμάτωμα στο δικέφαλο ενώ θα απουσιάζει και ο Τζελέπης ο οποίος είναι κλινήρης.

Οι παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Νίκος Μπαδημας είναι οι: Τσέλιος, Ψιμοπουλος, Mico, Κατσούρρι, Θεοδωράκης, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Πεϊος, Βουτσας, Πατρινός, Σαρρής, Κοκκίνης, Νeral, Κόλα, Κουτάντος, Κωστανάσιος και Αppi».