Ένα τοπικό ντέρμπι που κρίνει την παραμονή!

Ο Ηρόδοτος συνεχίζει να “παλεύει” για την παραμονή του στην κατηγορία και την Τετάρτη δίνει έναν ακόμα… τελικό αυτή τη φορά με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κάνει σπουδαία προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό και το ματς με τον Εργοτέλη έχει ξεκάθαρα χαρακτήρα τελικού, αφού με νίκη θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για παραμονή στην κατηγορία, έχοντας ακόμα ένα ματς στην έδρα της κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτης.

Οι “κυανόλευκοι” θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το καλό μομέντουμ που έχουν και θα μπουν μέσα στο γήπεδο με το μαχαίρι στα… δόντια αφού γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο που δεν θα είναι για τον Ηρόδοτο, αφού θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη, ο οποίος μπορεί να να μην κυνηγάει κάτι, ωστόσο θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παγκρήτιο θα γίνει… μάχη κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικό στόχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P