Εκλογές ΕΠΣΗ: Έρχονται… μαζικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες

Η ηρεμία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου που έχουν προκηρυχθεί για την Κυριακή 15 Μαΐου, οφείλεται στον εορτασμό του Πάσχα, ο οποίος επηρέασε τους διεκδικητές της προεδρίας της Ένωσης, κάτι που θα οδηγήσει σε μαζικές ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, δεδομένα θα είναι ο ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, θέλοντας να ανανεώσει την θητεία του για μία ακόμα τετραετία, παραμένωντας στον προεδρικό θώκο από τον Δεκέμβριο του 2002.

Ουσιαστικά, από τον Δεκέμβριο του 2002 μέχρι και σήμερα, ο Νίκος Τζώρτζογλου έχει εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣΗ σε πέντε συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες, με τον ίδιο να απολαμβάνει της στήριξης της πλειοψηφίας των ερασιτεχνικών σωματείων.

ADVERTISING

Οι φετινές εκλογές όμως θα είναι διαφορετικές συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό γιατί κανένας δεν γνωρίζει ακόμα μέχρι και σήμερα με ακρίβεια τους υποψηφίους για την εκτελεστική επιτροπή της Ένωσης, αλλά ούτε και τον βασικό «ανταγωνιστή» του επί χρόνια προέδρου της ΕΠΣΗ.

Ουσιαστικά, με εξαίρεση τον Νίκο Τζώρτζογλου, τον Γιώργο -Πλούταρχο- Κουτεντάκη και τον Γιάννη Ασσαριωτάκη, κανένας άλλος δεν έχει δημοσιοποιήσει την υποψηφιότητά του.

Βάσει αυτών των «ανακοινώσεων», ο Νίκος Τζώρτζογλου, θα διεκδικήσει εκ νέου τη προεδρία της Ένωσης, έχοντας στο ψηφοδέλτιό του έναν εκ των στενότερών συνεργατών του, τον Γιώργο -Πλούταρχο- Κουτεντάκη, ενώ ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης, έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να κατέλθει ως ανεξάρτητος σύμβουλος.

ADVERTISING

Πέραν όμως αυτών, αρκετοί είναι αυτοί που «ψάχνονται» να εμπλακούν στα «κοινά» και θα είναι συνυποψήφιοι είτε με το «ψηφοδέλτιο» του Νίκου Τζώρτζογλου, είτε με διαφορετικό ψηφοδέλτιο.

Αμέσως μετά το Πάσχα, αναμένεται να έχουμε σωρεία ανακοινώσεων, κυρίως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, με τους συνδιεκδικητές να ανοίγουν επισήμως τα χαρτιά τους…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ