Γ. Δολαψάκης: «Αυτά που ζήσαμε φέτος στον ΑΟΑΝ δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ»

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας του ΑΟΑΝ, ο Γιάννης Δολαψάκης, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για τη φετινή πορεία της ομάδας, για το πρωτάθλημα, για τον κόσμο  που αποτέλεσε τον… 12ο παίκτη, καθόλη τη διάρκεια.

Ο νεαρός αμυντικός ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟΑΝ, αναφέρθηκε στο «συναρπαστικό» φετινό πρωτάθλημα, την «μαγική» πορεία του ΑΟΑΝ στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον κόσμο του Αγίου Νικολάου, ενώ χαρακτήρισε τον ΑΟΑΝ την ιδανική επιλογή για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα…

ADVERTISING

Για το φετινό πρωτάθλημα ο ικανός ακραίος οπισθοφύλακας του ΑΟΑΝ δήλωσε: «Το φετινό πρωτάθλημα νομίζω πως ήταν συναρπαστικό. Τόσο ο πρωταθλητής και η μάχη για την παραμονή κρίθηκαν στα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα η συμμετοχή των αθηναϊκών ομάδων ανέβασε το πρεστίζ του πρωταθλήματος και το έκανε πιο ανταγωνιστικό.

Το μόνο ελάττωμα του ήταν πως για ακόμη μια χρονιά οι αγωνιστικές ήταν λίγες κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να είμαστε σε απραξία από τον Απρίλιο αλλά και στην ροή του πρωταθλήματος να μην επιτρέπονται ενδεχόμενες φυσιολογικές “κοιλίες” όπως αυτή που έκανε η ομάδα μας».

Για τη φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Γιάννης Δολαψάκης ανέφερε: «Η φετινή πορεία της ομάδας θεωρώ πως κρίνεται επιτυχημένη καθώς πραγματοποιήσαμε μια μαγική πορεία στο κύπελλο Ελλάδος και βρισκόμασταν στο κόλπο του πρωταθλήματος μέχρι λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. Νομίζω εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε φιλοδοξίες με το πρώτο διάστημα που διανύσαμε κατά την διάρκεια του οποίου βρισκόμασταν στην κορυφή και στους 16 του κυπέλλου. Είπα και προηγουμένως ότι το πρωτάθλημα όπως ήταν δομημένο δεν σου επέτρεπε να κάνεις “κοιλιά”.

ADVERTISING

Εμείς έχοντας και περιορισμένο ρόστερ σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας για το πρωτάθλημα όπως ήταν φυσιολογικό την κάναμε. Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ κατάφερε να μείνει πιο ακέραιος και νομίζω δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής. Στο τέλος όμως εκτός από τις κούπες και τις ανόδους μένουν οι στιγμές. Αυτά που ζήσαμε φέτος στον ΑΟΑΝ με τις μεγάλες νίκες ήταν πράγματα που εγώ κι όσοι τα μοιραστηκαμε μαζί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Ενώ για το αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Άγιο Νικόλαο ο νεαρός απάντησε: «Για του χρόνου νομίζω είναι πολύ νωρίς να πει κανείς το οτιδήποτε».

ADVERTISING

Τέλος μίλησε και για τον κόσμο του ΑΟΑΝ που βρίσκονταν σταθερά δίπλα στους ποδοσφαιριστές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα λόγια προς τον κόσμο μας νομίζω είναι περιττά. Εμένα ήταν και οι πρώτες μου χρονιές σε αντρικό επίπεδο και δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή από τον ΑΟΑΝ καθώς μιλάμε για μια ομάδα με πραγματική δυναμική. Παίξαμε ματς με γεμάτο γήπεδο, χειροκροτηθηκαμε σε ήττες και πανηγυρίσαμε μαζί τις νίκες. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ