Ανεβάζουν τον πήχη στον Αλμυρό

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη», αυτό το «μότο» αντιπροσωπεύει πλήρως τον Αλμυρό της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας «κλείσει» με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα του προπονητή και την παραμονή του Μανώλη Παπαματθαιάκη, άπαντες έχουν στρέψει πλέον τη προσοχή τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Αλμυρός, ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες τη φετινή σεζόν, όμως οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν κυρίως λόγω των λαθών της διοίκησης και των στελεχών της ομάδας, που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πρωταγωνιστήσει όπως θα ήθελαν άπαντες στο σωματείο.

Τα διαδοχικά λάθη, επηρέαζαν σε μεγάλο βαθμό και το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που αποτυπωνόταν στον αγωνιστικό χώρο, όμως με την έλευση τόσο του Βαγγέλη Κάββαλου στο ρόλο του γενικού αρχηγού, όσο και του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην άκρη του πάγκου, επέτρεψαν στην ομάδα να λειτουργήσει ως… ομάδα, σε αντίθεση με πριν, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή προς τον Δημήτρη Βολονάκη, ο οποίος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, μη έχοντας όμως τις απαραίτητες λύσεις.

Οι γνώσεις και οι ικανότητες τόσο του Βαγγέλη Κάββαλου όσο και του Μανώλη Παπαματθαιάκη, «μεταμόρφωσαν» τον Αλμυρό από ομάδα «Γ’ τοπικού» να μετατραπεί σε μικρό χρονικό διάστημα σε ομάδα «Γ Εθνικής».

Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων, έπαιξαν και οι μεταγραφικές προσθήκες των αδερφών Κοιλιάρα, αλλά και του Μιχάλη Φραγκουλάκη, που αποδείχθηκαν καθοριστικοί σε κρίσιμα παιχνίδια.

Το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών, έφεραν άμεση βελτίωση και σε αγωνιστικό επίπεδο και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ο Αλμυρός επέτυχε τους αναδιαμορφωμένους του -πλέον- στόχους.

Οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι, παραμονή στη κατηγορία και κατάκτηση του Κυπέλλου, κάτι που επετεύχθη στον μέγιστο βαθμό και για τον λόγο αυτό, άμεσα οι διοικούντες, παρέδωσαν τα… κλειδιά στον Μανώλη Παπαματθαιάκη, παραδίδοντάς του «λευκή επιταγή», για να σχεδιάσει όπως εκείνος θέλει, τον Αλμυρό της σεζόν 2022-23, με υψηλούς και πάλι στόχους, με την ευχή να διατηρηθεί στην ομάδα και ο Βαγγέλης Κάββαλος, που αποτέλεσε επίσης μία σπουδαία «προσθήκη» για την ομάδα.

Εφόσον «κλειδώσει» και η παραμονή του Βαγγέλη Κάββαλου, ο Αλμυρός θα πορευτεί με την… πετυχημένη συνταγή, ενώ θα γίνει και αναδιαμόρφωση ρόλων, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει σε καλύτερα πρότυπα.

Στον αγωνιστικό τώρα σχεδιασμό, τον πρώτο και τελευταίο λόγο, έχει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, εκείνος θα επιλέξει τόσο τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παραμείνουν, όσο και αυτούς που θα «έρθουν». Ήδη ο ίδιος έχει παραδώσει την «έκθεσή» του στους διοικούντες, οι οποίοι καλούνται να εκπληρώσουν τα «θέλω» του έμπειρου τεχνικού.

Ο Αλμυρός της νέας περιόδου θα κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου, αυτό μπορεί κανένας να μην το «φωνάζει» στο Γάζι, όμως αυτό είναι το «ζητούμενο» των ανθρώπων της ομάδας και παράλληλα με την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, θα επιδιωχθεί ο Αλμυρός να «μεγαλώσει» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι εξελίξεις αμέσως μετά το Πάσχα θα «τρέξουν», οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ θα υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε απρόσκοπτα η ομάδα να προετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P