???????????????????????????????????????? POLL: Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν… διχασμό (pics)

Ιδιαίτερα «μηνύματα» αναδεικνύονται από το POLL που βρίσκεται σε εξέλιξη από το ????????????????????????????????????????, ενόψει των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, με τον κόσμο να είναι «διχασμένος» όσο αναφορά την 20ετή παρουσία του Νίκου Τζώρτζογλου στην προεδρία της Ένωσης.

Τo ????????????????????????????????????????, διενεργεί POLL με τη συμμετοχή όλων των αναγνωστών, οι οποίοι όμως έχουν δικαίωμα μίας απάντησης σε κάθε ερώτημα. 

GRANDSPORT POLL: Νίκος Τζώρτζογλου, επιτυχημένος ή όχι;

ADVERTISING

Στο πρώτο ερώτημα, το «Κρίνεται επιτυχημένη την 20ετή προεδρία του Νίκου Τζώρτζογλου», μόλις το 25,9% δηλώνει «Ναι, είναι απόλυτα επιτυχημένη», ενώ σε αυτό το ποσοστό μπορεί να προστεθεί και οι απαντήσεις ως «Ναι, καλή είναι» που αντιπροσωπεύει το 20,5%.

Οι «αναποφάσιστοι», είναι μόλις 4,8% ενώ το υπόλοιπο 48,8% δηλώνει πως δεν είναι επιτυχημένη, χρησιμοποιώντας την απάντηση «Όχι».

ADVERTISING

Στο δεύτερο ερώτημα, αναφορικά με το εάν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, μπορεί να προσφέρει για άλλα 4 χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, το 40,4% απαντάει «ναι, μπορεί», ενώ το 53,6% απαντήσει «όχι».

Οι «αναποφάσιστοι» σε αυτό το ερώτημα ανέρχονται στο 6% του συνόλου.

ADVERTISING

*Τα παραπάνω, είναι βάσει των απαντήσεων (166) που δόθηκαν έως 23/04/2022 στις 12:30.

Εάν δεν έχετε πάρει μέρος στο POLL του ????????????????????????????????????????, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ