Ν. Σουργιάς: «Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου»

Το δικό του αντίο στον ΑΟΑΝ είπε με δήλωσή του ο Νίκος Σουργιάς!

Τέλος ο Ν.Σουργιάς από τον ΑΟΑΝ!

ADVERTISING

Ο ικανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟΑΝ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Αγίου Νικολάου, ωστόσο με δήλωσή του θέλησε να πει το δικό του αντίο.

Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν τιμή του που αποτέλεσε μέλος της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε όλους όσου συνεργάστηκε αυτά τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στον Άγιο Νικόλαο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Νιώθω μεγάλη τιμή και περηφάνια που ήμουν μέλος της οικογένειας του ΑΟΑΝ αυτά τα 2,5 χρόνια. Αποχωρίζομαι αυτή την οικογένεια γεμάτος συναισθήματα και ικανοποίηση για το μερίδιο που μου αναλογεί για την αναγέννηση της. Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου για όσους συνεργάστηκα.

ADVERTISING

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια, το ζήλο και την απόδοση τους δημιουργώντας μου αναμνήσεις που θα έχω για πάντα στο μυαλό μου. Όλους τους συνεργάτες προπονητές, ιατρούς, φροντιστές και γενικούς αρχηγούς. Όλα τα μέλη της διοίκησης ανεξερετως. Τους υπέροχους φιλάθλους μας από τους οποίους εισέπραξα απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό. Τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνο Μακράκη. Τον κύριο Γρηγόρη Κοκολάκη ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία, το χώρο και τον χρόνο να εργαστώ στην ομάδα με όσες καλύτερες συνθήκες γινόταν.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που ζήσαμε μαζί και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content