«Λάθη σίγουρα έγιναν-Ο ΟΦΙ πρέπει να σωθεί»

Το μήνυμα για την κατάσταση στην ομάδα της Ιεράπετρας.

Ο ΟΦΙ δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και κινδυνεύει, ωστόσο το ζητούμενο είναι να γίνει ό.τι πρέπει στα ματς που απομένουν, ώστε να καταφέρουν οι Λασιθιώτες να κρατηθούν στην κατηγορία. Το σχετικό μήνυμα που «ανέβηκε» στη σελίδα των «ασπρόμαυρων» στο Facebook αναφέρεται:

«Υπερβολική ένταση, υπερβολική γκρίνια, υπερβολική στεναχώρια έχουν συσσωρευτεί σε όλους μας. Και όλα αυτά φέρνουν τεράστια καταστροφική εσωστρέφεια. Δικαιολογημένα σίγουρα. Άγιες μέρες διανύουμε, ευκαιρία για ηρεμία και περισυλλογή.

ADVERTISING

Λάθη σίγουρα έγιναν τεράστια, το καλό του ΟΦΙ όμως είναι πάντα το ζητούμενο από ΟΛΟΥΣ. Η Μεγάλη Εβδομάδα της θρησκείας μας είναι η τρέχουσα, η μεγάλη εβδομάδα του ΟΦΙ είναι η επόμενη. Τα παιδιά που βλέπετε στην φωτογραφία θα τραβήξουν όλο το βάρος της ευθύνης της σωτηρίας του ΟΦΙ και έχουν ανάγκη την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας.

Είναι υποχρέωση όλων μας να κάνουμε στην άκρη ότι μας πικραίνει και να τους δώσουμε την ενθάρρυνση που χρειάζονται. Ο ΟΦΙ πρέπει να σωθεί και χωρίς τον κόσμο του στο πλάι του δεν θα τα καταφέρει. Καλή Ανάσταση σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ