Με Λυμπερόπουλο «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα ο Ποσειδώνας! (pics)

Μια ακόμα νίκη κατάφερε να πάρει ο Ποσειδώνας επικρατώντας με 2-1 του Λίντο στο Πανεπιστήμιο και σε συνδυασμό με την ήττα του Κεραυνού ξέφυγε στο +12 έχοντας πλέον «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα!

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Ποσειδώνας-Λίντο 2-1: Τα γκολ του αγώνα (vid)

ADVERTISING

Στην πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο ματς ο Ποσειδώνας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό, ο Παππάς σούταρε δυνατά, ο Καργκάκης έδιωξε και στην επαναφορά ο Λυμπερόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης με το Λίντο να προσπαθεί να απειλήσει τον Κασαπάκη χωρίς να πετύχει κάτι ιδιαίτερο με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν ανάλογη με το παιχνίδι να μην έχει αρκετές ευκαιρίες, αφού οι μονομαχίες στην μεσαία γραμμή κυριαρχούσαν. Η ομάδα του Νίκου Σουτζή πήρε σαφέστατο προβάδισμα νίκης, όταν ο Λυμπερόπουλος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι μετά από εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 2-0.

Το Λίντο προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σημαντική ευκαιρία στο85ο λεπτό όταν ο Κομνηνός σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κασαπάκη. Το γκολ για την ομάδα του Μάριου Ζερβίδη ήρθε στο 88ο λεπτό όταν μετά από κάθετη, ο Διακάκης πλάσαρε κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Κεραυνού ο Ποσειδώνας ξέφυγε στο +12 από την δεύτερη θέση και πλέον έχει «αγκαλιάσει» το πρωτάθλημα!

ADVERTISING

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Γεωργόπουλος, Ντελάκης, Κάτελλας(70’ Σημιανάκης), Μερκουλίδης(90’ Αγγουριδάκης), Μαυράκης, Παππάς, Κοζυράκης(90’ Μπυνιχάκης), Λυμπερόπουλος(80’ Μιαούλης), Βιλανάκης(80’ Τζωρμπατζάκης), Ασλαματζίδης.  

Λίντο: Καργάκης, Πετράκης(70’ Γιακουμάκης), Διακάκης, Βλαχάκης, Τσαγκαράκης, Κομνηνός, Φρέσκος, Γκιουλμιχάλης, Σφακιανάκης(60’ Πιπεράκης), Ψαλιδάκης, Ζηδιανάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ