Βάφτηκε «κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι… πιτσιρικάδων!

Οι Νέοι Εργοτέλη κατάφεραν να πανηγυρίσουν το… τρίποντο στο ντέρμπι… πιτσιρικάδων κόντρα στον Κεραυνό επικρατώντας στο Μαρτινέγκο με 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο ρυθμό για τους Νέους Εργοτέλη, αφού μόλις στο 7ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά του Κρασανάκη, ο Κρανιωτάκης με κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο “παράθυρο” του Θαλασσινού κάνοντας το 1-0.

Ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 13ο λεπτό έχασε σημαντική στιγμή με τον Μπέη, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι Νέοι Εργοτέλη έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Θεοδωράκης σέντραρε και βρήκε τον Ντολακάι ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Στο 28ο λεπτό ο Κεραυνός απείλησε ξανά όταν ο Ξημεράκης βγήκε απέναντι από τον Χαλκιαδάκη, πλάσαρε, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κεραυνός έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Παπαδάκη, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Την σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών για τον Κεραυνό ανέλαβε ο Μπέης, ο οποίος μια με το κεφάλι και μια με σουτ δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 64ο λεπτό και αυτή ήταν για τον Κεραυνό με τον Τσιμινικάκη, ο οποίος δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Χαλκιαδάκη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Νέοι Εργοτέλη έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Κρανιωτάκης βγήκε και τετ α τετ όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 90ο λεπτό όταν ο Αμανάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως αστόχησε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική στιγμή για το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι Νέοι Εργοτέλη κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο… τρίποντο επικρατώντας του φορμαρισμένου Κεραυνού με 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Εργοτέλη:  Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης, Τβαούρι, Πουλιανάκης, Μερκουλίδης, Ντάγια, Κρανιωτάκης, Πλατοκούκης, Θεοδωράκης, Ντολακάι, Καλαϊτζάκης Δ(78’ Αλεξανδράκης).

Κεραυνός: Θαλασσινός, Βασιλάκης, Ανεζίνης(65’ Σαμπροβαλάκης) , Αμανάκης, Κούλτζης(85’ Ανδρεανίδης), Γωνιανάκης, Παπαδάκης(65’ Ραπανάκης) , Τσιμηνικάκης, Ξημεράκης, Μπέης(77’ Κεραλάκης), Κυπραίος(46’ Τριαματάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P