Πρώτη νίκη στα play offs με εμφατικό τρόπο για τον Μοχό!

Την πρώτη του νίκη στα play offs του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ πανηγύρισε ο Μοχός με εμφατικό τρόπο επικρατώντας του Δωριέα με 4-0 για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Νταουσιάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σούρσος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 12ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πάλι με τον Σούρσο σε μια φάση «καρμπόν» με το πρώτο, όταν ο Νταουσιάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σούρσος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έκανε το 2-0.

ADVERTISING

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Μοχό να ελέγχει το παιχνίδι και να δημιουργεί φάσεις, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μοχός πάτησε πάλι «γκάζι» και στο 54ο λεπτό ο Σπανάκης ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή κατάφερε να κάνει το 3-0 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.

Το κερασάκι στην… τούρτα για την άνετη επικράτηση του Μοχού κόντρα στον «μισό» Δωριέα έβαλε ο Ποντίκαλης, όταν ο Τσεκρέζι με ωραία ατομική προσπάθεια έστρωσε την μπάλα στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Δωριέας ξεκίνησε το ματς με 10 παίκτες λόγω αρκετών απουσιών που υπάρχουν στην ομάδα.

Μοχός: Μουτζούρης(59’Κρητσωτάκης), Αμοιρόπουλος, Διαμαντάκης Γ., Ρουμελιώτης(59’ Ρουσσοχατζάκης Μ.), Τσεκρέζι, Νταουσιάνης(46’ Σπανάκης), Ποντίκαλης, Διαμαντάκης Σ., Ρουσσοχατζάκης Ρ., Μηλάκης, Σούρσος.

Δωριέας: Ζερβός, Τσιμπιμπάκης, Ανδριανάκης, Γκρεμάι, Δαγκωνάκης, Δατσέρης, Χριστοδουλάκης, Νηστικάκης, Καλουδάκης, Εργαζάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ