Κ. Μπουμάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση»

Πανέτοιμη είναι η κοινωνία του Κρουσώνα για το Final Four σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Κώστα Μπουμάκη.

Ο Κώστας Μπουμάκης αναφέρθηκε στον περιφερειάρχη Κρήτης, στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, ενώ προανήγγειλε σπουδαίες εκπλήξεις στο τριήμερο που έρχεται.  Παράλληλα αναφέρθηκε και στον στόχο που έχουν όλοι για την διοργάνωση, ενώ ευχήθηκε στις ομάδες να κάνουν μια καλή διοργάνωση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να καλησπερίσω όλους. Πριν αναφερθώ στο κομμάτι της φιλοξενίας και το τι έχει γίνει και τι πρόκειται να γίνει. Θεωρώ χρέος δικό μου αλλά και της κοινωνίας του Κρουσώνα να ευχαριστήσω τον κ. Αρναουτάκη που θεωρώ ευλογιά να έχουμε στον τόπο μας έναν τέτοιο άνθρωπο. Τον Δήμαρχο μας κύριο Μποκέα που ότι έχουμε πει έχει γίνει. Τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ. 

ADVERTISING

Τώρα για την διοργάνωση, εχτές ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ομάδων, θεωρώ με απόλυτη επιτυχία. Από την προηγούμενη Παρασκευή δουλεύουμε πυρετωδώς για την διοργάνωση και το στολίδι του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμο για την διοργάνωση. Ο ήχος που θα υπάρχει στο γήπεδο αυτό για τους αγώνες θα είναι σε επίπεδο Champions League.  Είμαστε έτοιμοι σε όλα. Έχουμε δουλέψει πολύ, με την βοήθεια των παραπάνω.  Να ευχαριστήσω προσωπικά τον Τζώρτζογλου γιατί τα έξοδα είναι αρκετά. Εκπροσωπούμε μια περήφανη κοινωνία είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει από αύριο η γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας του Κρουσώνα και αντικατοπτρίζει την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας μας. Χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε το πρώτο Final Four. Εύχομαι στις ομάδες καλή επιτυχία με υγεία πάνω από όλα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.