Εγγράφηκε στο Μητρώο ο Πόρος!

Ιστορική στιγμή για την ομάδα του Πόρου, αφού με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι η ΓΓΑ ενέκρινε την αίτημα του των “μπλε” στο να εγγραφούν στο Μητρώο.

Οι προσπάθειες του Γιάννη Ασσαριωτάκη και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. του Πόρου, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού η ομάδα πλέον βρίσκεται και επίσημα στο Μητρώο.

Η ανακοίνωση: “Η δουλειά διαφάνειας που γίνεται τόσα χρόνια από τη διοίκηση της ομάδας μας φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Πόρος μας βρίσκεται και με τη… βούλα στο Μητρώο, όπως έγινε και επίσημα γνωστό την Τετάρτη αργά το απόγευμα (02/12). Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενέκρινε την πλήρη από κάθε πλευρά και άποψη αίτηση της ομάδας μας που κατατέθηκε από τις 8 Σεπτεμβρίου με όλα τα έγγραφα που απαιτούνταν και ήταν δεκάδες. Ανάβοντας το “πράσινο φως’ και εγγράφοντας το σωματείο μας στο Μητρώο. Μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία που στέφθηκε με επιτυχία εις πέρας. Χάρη στην τεράστια εμπειρία του Γιάννη Ράλλη που… έδωσε ξανά τα φώτα του στο σωματείο. Δείχνοντας για μία ακόμη φορά ως Ποριανός την αγάπη του για τον Πόρο. Αλλά και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Σπανάκη. Η ομάδα μας δείχνει το δρόμο και στους υπόλοιπους…”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.