
Με ανάρτησή μετά και την ολοκλήρωση της επιτυχημένης χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, ο Γιώργος Καργιωτάκης, έστειλε το δικό του «μήνυμα», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και όλους όσους του ευχήθηκαν.
Ο Γιώργος Καργιωτάκης, στάθηκε άτυχος πριν από μερικές ημέρες, όταν υπέστη ρήξη χιαστού και εχθές υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον ιατρό κ. Μπακαρό, στην ολοκληρωμένη ιδιωτική νοσηλευτική μονάδα Ασκληπιείον Κρήτης».
Λίγες ώρες αργότερα, από την επέμβαση, ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, με ανάρτησή του στα Social Media, ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν, τον ιατρό κ. Μπακαρό, αλλά και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Ηροδότου και προσωπικά τον Γιώργο Αρβανίτη.
Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Καργιωτάκης, ανέφερε: «Εδώ στα εύκολα μα εδώ και όταν όλα περιπλέκονται…
Αν οι ευχές σας είναι δύναμη θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός από πριν! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! ????????⏳
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό team της ομάδας και στον κ.Μπακαρό καθώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ.Αρβανίτη Γιώργο που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, αλλά και τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξή τους».