Η πρώτη «αντίδραση» της ΕΠΟ στην «προτεινόμενη» αναδιάρθρωση

Αρνητική είναι η πρώτη αντίδραση της ΕΠΟ σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση την οποία αναμένεται να προτείνουν οι Ενώσεις και οι ομάδες της Κρήτης!

Εχθές Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης, μεταξύ των Ενώσεων της Κρήτης και ομάδων της Γ Εθνικής.

Κοινό αίτημα Ενώσεων και ομάδων για τη διατήρηση του Κρητικού Ομίλου (pics)

ADVERTISING

Στόχος της συνάντησης είναι η διατήρηση του Κρητικού Ομίλου με νέα μορφή που θα περιλαμβάνει 18 ομάδων κάτι που σημαίνει πως εφόσον επιτευχθεί αναμένεται να σωθούν όσοι υποβιβάστηκαν τη φετινή χρονιά και να ανέβουν οι δευτεραθλητές των ενώσεων της Κρήτης, περιμένοντας παράλληλα και την προκήρυξη αλλά και την απόφαση της ΕΠΟ!

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 επικοινώνησε με υψηλά ιστάμενο στέλεχος της ΕΠΟ, με την πρώτη αντίδραση να μην είναι ιδιαίτερα… ευχάριστη για τις Ενώσεις και τις Ομάδες της Γ Εθνικής!

ADVERTISING

Με τα τωρινά δεδομένα στην ΕΠΟ, στηρίζουν το πλάνο που ξεκίνησαν από την περσινή σεζόν και αυτή την ώρα μοιάζει μάλλον απίθανο εφόσον υπάρξουν 4 ομίλοι στη Γ Εθνική, ο ένας να αποτελείται μόνο από ομάδες της Κρήτης ενώ οι υπόλοιποι 3 από ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Μέχρι τώρα μάλιστα δεν υπάρχει το ενδεχόμενο μετατροπής της προκήρυξης, κάτι που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για τις ομάδες της Γ Εθνικής και τις Ενώσεις που έχουν βλέψεις για τον Κρητικό Όμιλο!

Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο, ωστόσο στην ΕΠΟ με τα τωρινά δεδομένα, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν στο αίτημα των Ενώσεων και των Ομάδων της Κρήτης!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content