ΕΠΣΗ: Κανένα… πλάνο για τα πρωταθλήματα

Καμία απολύτως συζήτηση δεν έχει πραγματοποιηθεί στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το πως και εάν θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματά της, καθώς αυτή τη στιγμή, τα πάντα είναι αβέβαια και οι φήμες που κυκλοφορούν περί πρωταθλημάτων ενός γύρου, είναι κάτι που τουλάχιστον από επίσημα χείλη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, τα στελέχη της ΕΠΣΗ, δεν έχουν κάνει αυτή τη στιγμή, ουδεμία συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι για τα τοπικά πρωταθλήματα και ουσιαστικά αναμένουν τις… οδηγίες και το… πράσινο φως επανέναρξης για να καταστρώσουν το πλάνο των πρωταθλημάτων.

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί… φημολογία πως όταν με το καλό επανεκκινηθούν τα πρωταθλήματα, αυτά θα διεξαχθούν σε έναν γύρο, αυτό όμως, δεν το επιβεβαιώνει κανένας από την ΕΠΣΗ, καθώς όπως τονίζουν, δεν έχουν αυτή τη στιγμή συζητήσει κανένα απολύτως… πλάνο για το πως θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, όταν και εάν αυτό επιτραπεί.

ADVERTISING

Ουσιαστικά, στην ΕΠΣΗ, αναμένουν τις οδηγίες και ανάλογα το πότε θα… ανάψει η Πολιτεία το πράσινο φως, τότε θα καθίσουν στο τραπέζι και θα συζητήσουν για το πως θα… βγει το πρόγραμμα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.