«Πέριπατος» στη Βαγιά για τις Μοίρες

Επικράτησαν 1-7 του ΕΓΟΗ.

Στο εξ’ αναβολής ματς της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ οι Μοίρες έκαναν επίδειξη ισχύος και πήραν ένα άνετο «τρίποντο», αφού διά περιπάτου του αντιπάλου τους και βελτίωσαν τη συγκομιδή τους.

Οι μεσαρίτες «καθάρισαν» το παιχνίδι από νωρίς. Μόλις στο 3’ ο Γκίνης άνοιξε το σκορ και στο 15’ ο Πηρουνάκης σημείωσε το 0-2. Οι νικητές δεν… κατέβασαν ταχύτητα και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Κυριακάκη (42’) και Πηρουνάκη (45’).

ADVERTISING

Η επανάληψη είχε αποκτήσει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Γκίνη στο 72’ να κάνει το 0-5. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 85’ με τον Παπουτσιδάκη, αλλά οι Μοίρες έβαλαν ακόμη δύο τέρματα έως το φινάλε, με τον Χατζάκη στο 87’ και με απευθείας κόρνερ του Οικονομάκη στις καθυστερήσεις.

ΕΓΟΗ: Αγγελιδάκης, Παναούσης, Στοιχείος, Νεζίρι, Παπουτσιδάκης, Αλεξίου, Μπέικο, Σιακάλης, Μουχαμετάι, Μουρατάι, Καμπουράκης.

Μοίρες: Δασκαλάκης, Μασέλης (46’ Χατζάκης), Κυριακάκης, Τραορέ (50’ Γ. Πολυμερίδης), Ρενάτο, Χρ. Πολυμερίδης, Αλ. Καργάκης, Γκίνης, Κλινάκης, Πηρουνάκης (46’ Οικονομάκης), Στ. Καργάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ