Ο Κόρακας ευχαρίστησε τους χορηγούς του

Οι ιθύνοντες του Κόρακα με ανακοίνωση τους, ευχαρίστησαν τους χορηγούς της ομάδας και των ακαδημιών, τονίζοντας πως η κάθε προσφορά δίει δύναμη στους ανθρώπους να συνεχίσουν το έργο τους…

Η ανακοίνωση: Εκ μέρους του Σωματείου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας αλλά και την ευγνωμοσύνη μας, προς όλους τους χορηγούς της ομάδας μας αλλά και των ακαδημιών, θεωρούμε χρέος μας να αναφέρουμε δημοσίως την συνεχή στήριξη τους προς τον σύλλογο μας.

Στέκονται πλάι μας και συνεισφέρουν τόσο στην εκπλήρωση πολλών δραστηριοτήτων όσο και στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομαδος μας, από την πρώτη στιγμή που τους έχει ζητηθεί.

Κάθε προσφορά προς το Σωματείο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποιήση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστήρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη Και την αγάπη τους προς τον σύλλογο μας!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.