Μια πλήρης ομάδα που το…χαλάει στο σκοράρισμα!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες την φετινή χρονιά, ωστόσο “πληγώθηκε” από το σκοράρισμα με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από τον στόχο του.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον ΑΟΤ στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Δημαράκη.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο ματς με τον ΑΟΤ να χάσει γκολ με κάθε τρόπο. Είτε μίλησε ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΑΟΤ, είτε το δοκάρι, είτε οι παίκτες του Πίτσου αστοχούσαν από πλεονεκτική θέση. Όλη η χρονιά των “ασπρόμαυρων” δηλαδή σε 90 λεπτά.

ADVERTISING

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου παίζει καθηλωτικό ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς, “κρύβει” την μπάλα στην μεσαία γραμμή, όμως το… χαλάει στο σκοράρισμα και αυτό πληρώνει στην φετινή σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές να αδικούν τους εαυτούς τους, αφού έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στις τέσσερις γραμμές, έχοντας παράλληλα και την πλήρη στήριξη της διοίκησης, είτε στα εύκολα, είτε στα δύσκολα.

Βέβαια για να μην αδικήσουμε και τον ΑΟΤ που έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με τον Μεταξάκη, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γεωργίου που δήλωσε παρών όσες φορές χρειάστηκε.

Πλέον στον ΠΑΟΚ έχοντας μείνει λίγα παιχνίδια θα επικεντρωθούν να τελειώσουν την χρονιά μόνο με νίκες και στην συνέχεια να συζητήσουν με τον Μηνά Πίτσο το ενδεχόμενο ανανέωσης  συνεργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ