Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Μ. Καζάκο

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την ημέρα που ο Μάκης Καζάκος άφησε τη τελευταία του πνοή, έπειτα από πολύμηνη «μάχη» με την επάρατη νόσο, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινωνία του Ηρακλείου.

Ήταν 28 Μαρτίου 2018, όταν ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚατσαμπά «νικήθηκε» από την επάρατο νόσο, αφήνοντας τη τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σκορπώντας στο πένθος την οικογένεια του, την ΑΕ Κατσαμπά αλλά και ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Ο «Μάκαρος», αδιαμφισβήτητα προσέφερε τα μέγιστα, στην ΑΕΚ και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας, ενώ ήταν από τους ανθρώπους που κράτησαν «ζωντανή» την ομάδα στα «δύσκολα», όταν οι «κιτρινόμαυροι» αγωνιζόταν στην Α2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας, ωστόσο πάντα ήταν συνεχώς δίπλα στην αγαπημένη του ΑΕΚ, στις χαρές και στις λύπες παίρνοντας χαρά από το σωματείο.

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Μάκη Καζάκου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ