Η περυσινή σεζόν στην Β2 ΕΠΣΗ ήταν… φωτιά

Μπορεί τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ να μην ολοκληρώθηκαν την περασμένη σεζόν λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ ήταν από τα πιο εντυπωσιακά των τελευταίων χρόνων, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΟΦΑΜ, Τύλισος, Αετός Ανωγείων, Ραύκος και ΠΑΟ Δειλινών, έδωσαν «σκληρή» μάχη μέχρι το τέλος, για ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α2 ΕΠΣΗ, όπου στο τέλος, δικαιώθηκαν όλες!

Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνία, ενδιαφέρον και μεγάλες ανατροπές, τόσο στις αναμετρήσεις, όσο και στην βαθμολογία και κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και ποια ομάδα θα τερματίσει στην δεύτερη θέση ώστε να πάρει την άνοδο.

Προς το φινάλε της σεζόν, το πρωτάθλημα είχε πάρει… φωτιά καθώς η διαφορά στην βαθμολογία, ήταν ελάχιστη, τόσο στις πρώτες θέσεις όσο και στις τελευταίες, όπου και το παραμικρό «στραβοπάτημα» μπορούσε να στοιχίσει την προσπάθεια όλης της σεζόν.

Στο τέλος όλες οι ομάδες που πάλεψαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δικαιώθηκαν, και έξι ομάδες πήραν την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ παράλληλα, δικαιώθηκαν και οι τα σωματεία που πάλευαν για την παραμονή, διότι κανένα δεν υποβιβάστηκε.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΟΦΑΜ με 45 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Τύλισος με 43. Τρίτος τερμάτισε ο Αετός Ανωγείων με 42 βαθμούς, με τον Ραύκο να τερματίζει από πίσω του με 39 βαθμούς. Την εξάδα συμπλήρωσαν ΠΑΟ Δειλινών και Άγιος Δημήτριος, με 34 και 26 βαθμούς αντίστοιχα και πήραν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Ο ΑΟ Καμινίων τερμάτισε και αυτός με 26 βαθμούς, όμως η ομάδα του Αγίου Δημητρίου είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Δείτε την βαθμολογία της Β2 ΕΠΣΗ τη σεζόν 2019-2020:

 1. ΟΦΑΜ 45
 2. Τύλισος 43
 3. Αετός Ανωγείων 42
 4. Ραύκος 39
 5. ΠΑΟ Δειλινών 34
 6. Άγιος Δημήτριος 26
 7. ΑΟ Καμινίων 26
 8. Δαφνές 20
 9. Παλιανή 20
 10. Νέοι Αλμυρού 17
 11. Άλογο Μαλεβιζίου 17
 12. Δόξα Ηρακλείου 15