Μ. Πίτσος: «Κάνουμε έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο» (vid)

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του παρά το ισόπαλο 0-0 με τον ΑΟ Τυμπακίου, ο Μηνάς Πίτσος.

Ο έμπειρος τεχνικός, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του που όπως υποστήριξε είναι σε καταπληκτική κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη γκολ, που οδήγησε στο 0-0.

Στη δήλωσή του ο Μηνάς Πίτσος, τόνισε μεταξύ άλλων: «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν για ακόμα μία Κυριακή και έδειξαν ότι είναι σε καταπληκτική κατάσταση.
Έγινε ένα παιχνίδι που σύμφωνα και με τις τελικές, θεωρώ ότι θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Ήμασταν σοβαροί και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

ADVERTISING

Το ότι δεν ήρθε το γκολ στο σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ήταν από έλλειψη θάρρους, κάτι που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάνουμε έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο, τα παιδιά αυτά έχουν βάσεις για να φτιάξουν μία ομάδα που σίγουρα θα την ζήλευαν πολλοί. Να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εύχομαι στον ΑΟΤ καλή συνέχεια κα να εκπληρώσει τους στόχους του».

Σε ερώτηση για το μέλλον του στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και εάν έχει γίνει κάποια συζήτηση, τόνισε: «όχι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση, είναι ακόμα νωρίς». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ