Με «buzzer beater» Σπινθουράκη τη νίκη η Παλιανή

Με γκολ του Στέλιου Σπινθουράκη στιγμές πριν το τέλος, η Παλιανή επικράτησε με 1-0 του Αετού Ανωγείων για τη 2η αγωνιστική των Play Out του πρωταθλήματος!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος χωρίς πολλές κλασικές ευκαιρίες, η Παλιανή είχε μία υπεροχή η οποία ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και μοιραία το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο ρυθμός άλλαξε με τον Αετό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με τους Βιτώρο και Καλομοίρη! Στο 80΄ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1, ωστόσο η προσπάθεια του Ιωαννίδη σταμάτησε στο δοκάρι!

ADVERTISING

Και ενώ τα πάντα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο στο 92΄ μετά από φάουλ του Κριτσωτάκη ο Στέλιος Σπινθουράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παλιανή: Σίμος, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης Σ., Καστιγάκης(70΄ Τζερμιάς), Κεφαλάς, Κοσμαδάκης, Φουντουλάκης Σ., Σπινθουράκης Ε.(80’ Μπινιχάκης), Βιολάκης, Στρατιδάκης(46΄ Κριτσωτάκης Γ.), Οικονομάκης Κ.(80΄ Ζαϊμάκης)

ADVERTISING

Αετός Ανωγείων: Χωραϊτης, Μέμος(60΄ Μπέρκης), Ιωαννίδης, Τζιβελέκης, Ανδρικάκης, Κονιός Α., Παπαντωνάκης, Κεφαλογιάννης(32΄ λ.τ. Δραμουντάνης), Σπαχής(60΄ Κονιός Γ.), Βιτώρος(60΄ Καλομοίρης), Βατσινάς (83΄ Ξυλούρης Μ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ