Κ20: Στον Εργοτέλη το ηρακλειώτικο ντέρμπι! (pics)

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής του ηρακλειώτικου ντέρμπι στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2, επικρατώντας 5-1 της αντίστοιχης ομάδας του Ηροδότου.

Με το καλημέρα στο 3ο λεπτό, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Πατελάκης με κάθετη πάσα βρήκε τον Δασκαλάκη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 26’ ο Βουιδάσκης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Πατελάκης, όμως ο Τουμπάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Φραγκιαδάκης από κοντά, αστόχησε.

Στο 30’ δυνατό σουτ του Νικολακάκη απέκρουσε ο Τουμπάκης ενώ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ  του Τσαμανδιώτη στο 33’ που βγήκε τετ – α – τετ με τον τερματοφύλακα του Ηροδότου.

ADVERTISING

Τρία λεπτά αργότερα νέο σουτ από του Νικολακάκη και του Πακιουφάκη δεν κατάφεραν να βρουν στόχο όπως και στο 43’ όπου ο Εργοτέλης έχασε τριπλή ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι με τους Πακιουφάκη, Νικολακάκη και Φραγκιαδάκη.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το 1-0, παρά τις ευκαιρίες των «κιτρινόμαυρων» για να διευρύνουν το σκορ, κάτι που πέτυχαν στην επανάληψη, αρχικά στο 50’ ο Χότζα «σέρβιρε» στον Νικολάκη που με πλασέ έκανε το 2-0. Ο Ηρόδοτος «αντέδρασε», κατάφερε στο 66’ να μειώσει σε 2-1 με τον Σουλαμανίτσε, όμως η «αντίδραση» του Εργοτέλη μετά το γκολ αυτό, ήταν εκπληκτική.

Στο 72’ ο Δασκαλάκης με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 77’ ο Νικολακάκης το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ρεθυμνιωτάκης στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος.

ADVERTISING

Κ20 Εργοτέλη: Ψιμόπουλος, Σπυριδάκης Μ. (81’ Περσκέφα), Κόκκας, Χότζα, Πατελάκης, Βουϊδάσκης, Τσαμανδιώτης(68’ Λαμάϊ), Φραγκιαδάκης (68’ Σπυριδάκης Ι.), Νικολακάκης (81’ Παρασκάκης), Δασκαλάκης, Πακιουφάκης (75’ Ρεθυμιωτάκης)

Κ20 Ηροδότου: Τουμπάκης, Ταφανι (33’ Παναγιωτάκης), Κλάδος, Τσιντάρης, Σουέντ, Καρτάκης, Κιόσια, Μπουγας, Σουλαμανιτσε(72’ Μιρτέλης), Χιντρι, Βλαχάβας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ