Επανασπορά στο γήπεδο των Μαλίων, μπαίνουν και προβολείς!

Ξεκινούν και πάλι οι…εργασίες επανασποράς στο γήπεδο των Μαλίων, τις επόμενες ημέρες, ενώ με το νέο έτος θα μπουν λεντ προβολείς αλλά και ταρτάν γύρω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και πάλι εργασίες επανασποράς του γηπέδου των Μαλίων ούτως ώστε όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Στις τάξεις της ομάδας επιθυμούν να βελτιώσουν την κατάσταση του γηπέδου και γι αυτό το λόγο ξεκίνησαν εργασίες επανασποράς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το νέο έτος θα μπουν και λεντ προβολείς στο γήπεδο και έτσι θα υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιείται το γήπεδο όλες τις ώρες!

ADVERTISING

Όπως γίνεται αντιληπτό παρά τη διακοπή στον ΠΑΝΟΜ, δεν σταματάνε τις διεργασίες ούτως ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση του γηπέδου, ενώ θα μπει και ταρτάν, με τους ανθρώπους της ομάδας να…τρέχουν για την βελτίωση του γηπέδου το οποίο μετά τις αλλαγές αυτές κυριολεκτικά μπαίνει σε άλλο…επίπεδο.

Μάλιστα αναμένεται να γίνουν εργασίες και για τον πέτρινο φράχτη ο οποίος είχε υποστεί ζημιές από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που είχαν πλήξει τα Μάλια και είχαν προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Δείτε παρακάτω εικόνες από το γήπεδο των Μαλίων πως είναι αυτή τη στιγμή:

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content