Ανακαινίζονται τα αποδυτήρια στο Κολυμβητήριο!

Όπως ανακοινώθηκε από την διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete θα υπογραφεί σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete θα υπογράψουμε τη σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Κολυμβητηρίου. Μια σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι το έργο θα υλοποιείται παράλληλα με την ριζική ανακαίνιση του μηχανοστασίου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων που με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησε η δημοπράτηση του έργου. Αξίζει όμως να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος όσες φορές επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό βοήθησε να φτάσουμε στο σήμερα ξεπερνώντας τα εμπόδια. Συντονισμένα, με σχέδιο και όρεξη θα αποκτήσουμε τις εγκαταστάσεις που μας αξίζουν. 

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.