Π. Ροδίτης: «Σωματεία ξεσηκωθείτε, φτάνει πια το δούλεμα»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Παύλος Ροδίτης με αφορμή την απόφαση την ΕΠΣ Καβάλας να επιστρέψουν πίσω τα παράβολα συμμετοχής των ομάδων αλλά και των προσωρινών δελτίων, αναρωτώμενος τι συμβαίνει με την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αναλυτικά όσα είπε: «ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΤΕ? ΚΑΝΤΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!! ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΞΑΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ~~~~

ΕΠΣ Καβάλας – Παπαδόπουλος: Στα δύσκολα είμαστε κοντά στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Στο άκουσμα και μόνον πως η απόφαση της Ένωσης, αλλά και του ίδιου, να επιστρέψουν πίσω τα παράβολα συμμετοχής των ομάδων αλλά και των προσωρινών δελτίων, έβαλε φωτιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, απλά περιορίστηκε σε ένα χαμόγελο, που ήταν αδύνατον να κρυφτεί πίσω από τη συσκευή του κινητού.

ADVERTISING

Και ο λόγος είναι πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, είναι από εκείνους που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρωτίστως, αλλά και την τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα, με διάφορους τρόπους αλλά και όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Γι αυτό και θεώρησε πως αυτό ήταν κάτι το αυτονόητο και δεδομένο στην παρούσα φάση. Είναι από εκείνους που αρέσκεται να λέει πως εκείνο που προέχει στα δύσκολα είναι να είσαι κοντά στο πρόβλημα και όχι μακριά.

Και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, όπως και οι συνεργάτες του, είναι όντως κοντά και δίπλα τους (σωματεία) στα δύσκολα. Και η πρώτη ερώτηση έρχεται αυτομάτως μόνη της.-Ήταν αφορμή τα δύσκολα, ώστε να αποφασίσετε ως Ένωση να επιστρέψετε στις ομάδες , τα παράβολα των συμμετοχών, αλλά και τα παράβολα των προσωρινών δελτίων;

ADVERTISING

« Ακριβώς . Εκεί φαίνεται, αν μπορείς να τα καταφέρεις. Αν μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να δηλώσεις παρών, ουσιαστικά και δημιουργικά και όχι για λόγους εντυπωσιασμού. Κατανοούμε το πρόβλημα, βλέπουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας και θέλουμε να φανούμε ωφέλιμοι. Και θεωρώ, πως αυτή η απόφαση δείχνει σε όλους με πράξεις περισσότερο πως πρόθεσή μας είναι το καλό τους (ομάδων) και μόνον».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content