Γενέθλια για τον… πρωτομάστορα του Πόρου!

Ξεχωριστή ημέρα σήμερα για τον πρόεδρο του Πόρου, Γιάννη Ασσαριωτάκη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του.

Πριν λίγα χρόνια μια… παρέα στον Πόρο πήρε την απόφαση να αναλάβει τους “μπλε” και να δημιουργήσει μια ομάδα… στολίδι για την περιοχή του Πόρου.

Με… ηγέτη του Γιάννη Ασσαριωτάκη, ο Πόρος μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ, να αγωνίζεται πλέον σε Εθνικές κατηγορίες, έχοντας μάλιστα στόχο και το κάτι… παραπάνω τα επόμενα χρόνια.

ADVERTISING

Σίγουρα αν ρωτούσες κάποιον πριν μερικά χρόνια για το που θα βρίσκεται φέτος ο Πόρος, δεν θα απαντούσε στην Γ’ Εθνική, ωστόσο η όρεξη, η πίστη και η αγάπη για την γειτονιά οδήγησε τον Γιάννη Ασσαριωτάκη και τους συνεργάτες του να δημιουργήσουν ένα σωματείο “κόσμημα” για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Πλέον έχοντας καταφέρει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα σε Β’ΕΠΣΗ, Α2 ΕΠΣΗ και φυσικά στην Α1, ο Πόρος του Γιάννη Ασσαριωτάκη βρίσκεται στις Εθνικές κατηγορίες τα τελευταία δύο χρόνια και δείχνει ικανός και για το βήμα παραπάνω στα επόμενα χρόνια.

Μπορεί φέτος η χρονιά να είναι ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας, ωστόσο ο Πόρος έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο το οποίο μπορεί να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Έχοντας μια δυνατή ομάδα, ο Πόρος θα θελήσει φέτος να κάνει ένα ξεχωριστό… δώρο στον Γιάννη Ασσαριωτάκη με την επιστροφή στην δράση…

ADVERTISING

Πάντως για τον ίδιο το καλύτερο δώρο είναι η υγεία που βγάζει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά μια γηπεδική στέγη για τον Πόρο, που είναι και στα άμεσα σχέδια του…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content