«Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά»

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον ΟΦΑ, που διεξήχθη στο «Lido Soccer» για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ, για τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Βαγγέλη Μαυράκη-Μάνο Κασσαπάκη, αλλά και τους «αντιπάλους» τους Ρενάλντο Φρόκου-Γιάννη Λουλάκη, καθώς έχουν συνυπάρξει ως συμπαίκτες, φορώντας τη φανέλα του ΟΦΑ.

Οι προαναφερθέντες, αποτέλεσαν πολύτιμες μονάδες για τον Λευτέρη Ρουσάκη, το διάστημα που βρισκόταν στη τεχνική ηγεσία του ΟΦΑ, έχοντας συνεισφορά τόσο στην άνοδο από την Α2 στην Α1, αλλά και στην παραμονή στην υψηλότερη κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι κυπέλλου, ανάμεσα σε Ποσειδώνα και ΟΦΑ, αποτέλεσε σημαντική αφορμή για να βρεθούν και πάλι οι «παλιόφιλοι», οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα, επισκέφτηκαν και τον πρώην προπονητή τους Λευτέρη Ρουσσάκη, στο κατάστημά του «Περί… ουσίας» στη Νέα Αλικαρνασσό.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και δεν έλειψαν τα πειράγματα, ενώ έγιναν αρκετές αναφορές σε στιγμές που έχουν ζήσει μαζι στην συνύπαρξή τους στον ΟΦΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P