Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ρεθυμνιακός: «Ο κορωνοϊός τους χώρισε από την κοινή προσπάθεια»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ρεθυμνιακός: «Ο κορωνοϊός τους χώρισε από την κοινή προσπάθεια»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στον Ρεθυμνιακό άπαντες ανυπομονούν για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και να ξανανταμώσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπάνε.

Με ανάρτηση της στο facebook, η ομάδα του Ρεθύμνου τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν να βρεθούν ξανά, με το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ρεθυμνιακού να είναι κάτι παραπάνω από καλό.

Η ανάρτηση της ομάδας στο facebook: «Ο κορωνοϊός τους χώρισε… τουλάχιστον από την κοινή τους προσπάθεια στους αγωνιστικούς χώρους. Οι «κυανόλευκοι» ανυπομονούν όμως να βρεθούν ξανά σε αυτό το πολύ καλό κλίμα, είτε με μάσκες είτε χωρίς και να δώσουν ξανά την ευκαιρία για ένα ακόμη χαρακτηριστικό «πάγωμα» της κάθε στιγμής».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για Γ ΕΘΝΙΚΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα