Δύο χρόνια από το πρώτο παιχνίδι της ακαδημίας του Πόρου

Σαν σήμερα 24 Νοεμβρίου του 2018, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα στον Πόρο καθώς η ακαδημία της ομάδας, έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι.

Στην ομάδα του Πόρου, άπαντες θυμήθηκαν αυτή την ιστορική ημέρα, με τον νυν Γενικό Αρχηγό των «μπλε» Γιώργο Σπανάκη, να αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, «Ιστορικές στιγμές… το όνειρο έγινε πραγματικότητα, το πρώτο ματς των Ακαδημιών Α.Ο. Πόρος, Σάββατο 24/11/2018».

Η ανακοίνωση του Πόρου: «Τα Ποριανάκια και όχι μόνο απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο εδώ και μια διετία εντελώς δωρεάν χάρη στη συμβολή του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη και την σπουδαία και αθόρυβη δουλειά του υπεύθυνου αυτής Ζαχαρία Πανταλού. Δύο χρόνια σημειώθηκαν σαν σήμερα 24 Νοεμβρίου από το πρώτο παιχνίδι της Ακαδημίας του Πόρου. «Ιστορικές στιγμές… το όνειρο έγινε πραγματικότητα, το πρώτο ματς των Ακαδημιών Α.Ο Πόρος Σάββατο 24/11/2018» έγραφε τότε στη σελίδα του στο Facebook ο νυν γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σπανάκης. Στιγμές όντως ιστορικές, αλλά και πολύ όμορφες που μένουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου».

ADVERTISING

Φωτογραφίες από το πρώτο παιχνίδι της ακαδημίας του Πόρου:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.